2021-05-20 12:41:35• hírek • Szatmár.ro

Új ínyencségekkel bővül a Weinberger kínálata

A Weinberger már a kezdetekkor elkötelezte magát amellett, hogy a vásárlókat mindig egészséges, friss és minőségi hússal, hústermékekkel szolgálják ki, megőrizve a vidék hagyományait és az otthon ismerős ízeit. A cég azonban nem zárkózik el az újításoktól sem, kínálatukat időről időre igazi különlegességekkel gazdagítják.

A Weinberger kínálata hamarosan olyan szarvasgombás ínyencségekkel bővül, melyek tökéletesen kiegészítik és színesítik a már jól ismert és sokak által kedvelt palettát. Hogy miért épp a szarvasgombára esett a választás? Azért, mert ezek a termékek különleges, semmivel össze nem téveszthető ízvilágukkal minden ételt földobnak, függetlenül attól, hogy épp egy hétköznapi ebédről vagy egy ünnepi menüről van szó. S noha a szarvasgomba úgy vonult be a köztudatba, hogy megfizethetetlen és csak nagyon kevesek kiváltsága lehet, ezek a készítmények elérhetőbbek, mint gondolnánk. A csiperkegombával, paradicsomszósszal és bazsalikommal kombinált szarvasgombás szószok például már most nagy népszerűségre tettek szert, hiszen akár egy egyszerű húsos tésztát is képesek magasabb szintre emelni, már-már igazi gourmet élménnyé varázsolva azt.


Az új termékek bevezetése alkalmából a Weinberger a közösségi oldalán egy nyereményjátékot is meghirdet, melynek végén a szerencsés lájkolók több különleges, szarvasgombás terméket vihetnek haza. Mutatjuk, milyen ínyencségek kerülnek majd a nyertesekhez: fehér szarvasgombás vaj, csiperkeszósz fekete szarvasgombával, fehér szarvasgombás tejszínes szósz, bazsalikomos paradicsomszósz fekete szarvasgombával, fehér szarvasgombás csiperkeszósz, fekete szarvasgombás pesztó szósz, fehér szarvasgombás vargányaszósz, valamint fekete és/vagy fehér szarvasgombával ízesített csokoládébonbon.


Amennyiben Ön sem szeretne lemaradni a nyereményjátékról és a legfrissebb újdonságokról, kövesse a Weinberger Facebook-oldalát, melyet ide kattintva érhet el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: